Tarieven schilderwerk

Afhankelijk van wat er precies moet gebeuren aan schilderwerkzaamheden berekenen wij onze prijs op basis van uren of m2. De meeste opdrachten, tenzij anders besproken, nemen wij aan voor een vast bedrag. Dit bedrag is inclusief alle kosten, zoals materialen, eventuele steigerhuur, vergunningen en voorrijdkosten (en mogelijke parkeerkosten). U weet dan precies waar u aan toe bent. 

Factoren van belang voor prijsbepaling

Om u een idee te geven. Er zijn een aantal factoren belangrijk voor de prijsbepaling van het schilderwerk, zoals:

Tarieven schilderwerk

  • De staat van de woning. De staat van de woning, of hetgeen dat geschilderd moet worden. Als er eerst reparaties plaats moeten vinden, omdat bijvoorbeeld het kozijn verrot is, dan zal hiervoor meer tijd berekend worden. 
  • De bereikbaarheid. De bereikbaarheid van de onderdelen die geschilderd moeten worden. Voor het schilderen van een dakkapel bijvoorbeeld zal eerst een steiger opgebouwd moeten worden en kost dus meer tijd.
  • De plaats van de woning. De plaats van de woning. Op een plaats waar parkeerkosten betaald moeten worden of gemeentelijke kosten voor vergunning van bijvoorbeeld een steiger zullen de kosten voor het schilderwerk hoger zijn dan een vergelijkbare woning waar deze kosten niet door de schilder gedragen moeten worden.

 
offerte aanvraag