Schilderwerk

Thijssen Schilders- en Glas BV is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het schilderen en onderhouden van woningen en appartementen voor particulieren en VVE’s. Ook voor bedrijven verzorgen wij met grote regelmaat schilderwerk van kantoorgebouwen en bedrijfsgebouwen.

 

U kunt hier vrijblijvend een offerte opvragen. Als u liever persoonlijk te woord gestaan wilt worden dan kunt u bellen naar 040-2524856. Mailen kan natuurlijk ook naar [email protected] 

 

 

Uitgekeken op uw interieur?

Bent u uitgekeken op uw interieur en wilt u een keer iets anders. U hoeft niet meteen uw oude meubels de deur te wijzen en een volledig nieuw interieur te kopen. Een andere kleur op een of meerdere muren kan het aanzicht van uw woonkamer, keuken of slaapkamer al compleet veranderen. Grote voordeel is dat het overschilderen vaak binnen een dag gebeurd is en dat kosten veel lager zijn dan de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe meubels. Wij denken graag met u mee!

Huis verkopen?

Wilt u uw huis verkopen? Geef het een likje verf! Het klinkt misschien vreemd, maar een mooi geverfd huis verkoopt beter dan een huis met slecht schilderwerk. U hoeft natuurlijk niet het hele huis over te schilderen, maar hier en daar eens kritisch kijken en opnieuw verven vergroot de kans op verkoop van uw woning. Kies voor neutrale kleuren die ruimtes vergroten en niet te persoongebonden zijn. Wij adviseren u graag over kleuren en de mogelijkheden.


offerte aanvraag