Glasschade

Glas is een breekbaar product. En iedereen heeft glas in huis. De kans is dan ook groot dat u ooit te maken krijgt met glasschade. Dit is niet alleen vervelend, maar kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Belangrijk dus om de glasschade snel te repareren. Thijssen glas BV kan u van dienst zijn bij glasherstel.

 

Elke klus is voor ons een uitdaging, hoe groot of klein deze klus ook is. Onze glaswagens zijn uitgerust met de meest voorkomende glassoorten waardoor uw kapotte ruit vaak ter plaatse hersteld kan worden. Is het glas niet op voorraad en kan het raam dus niet meteen gerepareerd worden? Onze glaszetters zullen een noodvoorziening plaatsen, zodat het kapotte glas niet voor onveilige situaties zorgt. Wij komen dan alsnog z.s.m. bij u langs om met het juiste glas de glasschade te herstellen.

Hebt u glasschade? Bel 040-2524856

Onze vakkundige glaszetters staan voor u klaar om uw glasschade te repareren. Wij denken mee met de klant en zullen altijd op zoek gaan naar de beste en voordeligste manier voor de klant. U kunt bellen met 040-2524856 of als de glasreparatie minder urgent is mailen naar [email protected] of de offerte aanvraag invullen.

 

Glasverzekering: vergoeding van de glasschade

Indien u goed verzekerd bent, wordt glasschade meestal gedekt door de verzekering. Als u glasschade hebt moet u zelf uw verzekering op de hoogte brengen van de schade en het schade formulier invullen. U kunt dan onze factuur meesturen naar de verzekering. Het bedrag voor herstel van de schade wordt dan rechtstreeks naar ons overgemaakt. Ook zijn er verzekeringen die het geld aan de klant overmaken. De klant moet het bedrag dan nog naar ons overmaken.

Sommige verzekeraars hebben “contracten” met glasbedrijven. Hier hoeft u niet zomaar mee akkoord te gaan. U kunt aangeven dat u zelf een glasbedrijf in wilt schakelen. Meestal is dit geen probleem en vergoedt de verzekering dit ook gewoon.


offerte aanvraag